هند یکی از کشورهایی است که اخیراً باقلوای پسته خندان در آن به یک دسر محبوب تبدیل شده است و تقریباً جایگزین دسرهای موجود شده است.
خواه ماه مبارک اسلامی رمضان باشد یا اعیاد مذهبی مانند قربان بایرام، که به عنوان عید قربان نیز شناخته می شود، و رمضان بایرام، که به عنوان عید فطر نیز شناخته می شود، یا جشن دیوالی پس از برداشت، در مغازه های باقلوا فروشی شلوغی بسیار زیاد است.
از مردم کشور هندی ها جعبه های انواع باقلوا را نیز به عنوان هدیه برای یکدیگر می فرستند زیرا به عنوان یک دسر خانوادگی دیده می شود.
محبوبیت باقلوا به ویژه در شهرهای دهلی، حیدرآباد و بمبئی هند افزایش یافته است.
در کنار شیرینی های سنتی هندی موجود مانند کاجو کتلی، جلبی، گلاب جامون و لادو جایگاه برجسته ای پیدا می کند.
گسترش زنجیره های غذایی در دهلی، حیدرآباد، بمبئی، امریتسار و کشمیر رکوردهای جدیدی را به ثبت رسانده است و رستوران ها تقاضای زیادی برای باقلوا دارند.
چندین زنجیره غذایی در پایتخت، منوی ترکی گسترده ای از جمله انواع باقلوای ترکی را به مشتریان ارائه می دهند.
در مرکز خرید انتخاب شهر دهلی، باقلوافروشیهای Ala-Turka و Oasis باقلواهای ویژه دیوالی درست میکنند و میفروشند. مدیر علا ترکه در گفتگو با دیلی صباح گفت که در ایام دیوالی تقاضای زیادی برای باقلوا وجود دارد.
به گفته کارکنان رستوران، مواد لازم برای تهیه باقلوا از بهترین تامین کنندگان آورده شده و یا مستقیما از افغانستان وارد می شود. انواع باقلوا از جمله پسته ای، شکلاتی، پنیری، فندقی، بادامی، دارچینی و هلی و همچنین باقلوای ستاره ای شکل، الماسی شکل، لیدی انگشتی و آشیانه از جمله پیشنهادهای پرطرفدار این مغازه است.
Ala-Turka در سال 2009 تاسیس شد و مالک آن مصطفی سرجان است که اصالتاً اهل ترکیه است و در هند زندگی می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.