از بهترین روغن های مخصوص پخت و پز در بازار روغن هسته انگور است که از مرغوب ترین هسته انگورهای سبز و سیاه در گونه های مختلف تهیه می گردد.
پخت و پز استاندارد مواد غذایی و استفاده از روغن مناسب یکی از اصول اصلی در بحث سلامت تک تک افراد خانواده می باشد و روغن کنجد سنتی یکی از آنها می باشد.
با درنظر گرفتن این واقعیت که امروزه بخش قابل توجهی از افراد جامعه درگیر بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری های مرتبط هستند نوع روغن مصرفی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
از جمله روغن های مخصوص پخت و پز که آمار مصرف آن در سال های اخیر سیر صعودی داشته روغن هسته انگور است که از پرمغزترین هسته های انگور تهیه می گردد.
انواع روغن هسته انگور در برابر اکسیداسیون ناشی از حرارت مقاومت بالایی داشته و به وسیله آن انواع غذاها را می توان در کم ترین زمان مغز پخت کرد.
تهیه روغن هسته انگور
جهت تهیه روغن هسته انگور استاندارد از انواع هسته انگور بهداشتی و پر مغز بهره گرفته می شود که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است.
هسته انگور یاقوتی سیاه از طریق دستگاه های روغن کشی له شده و روغن خالص هسته انگور از آن به وجود می آید که دارای بو و مز مطبوع می باشد. روغن های هسته انگور تهیه شده با قیمت ارزان در بازار توزیع می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.