فندق به دلیل داشتن چربی بالا بسیار مغذی است. آنها حاوی پروتئین (10-20٪) و روغن (بیش از 50٪) هستند که ترکیبات اصلی هستند.
مهمترین اسیدهای چرب موجود در فندق خام بدون پوست به ترتیب اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع، MUFA و PUFA هستند.
وجود MUFA ها و PUFA ها، به ویژه اسیدهای چرب ω-3 و ω-6، از نظر کیفیت تغذیه ای نسبت به اسیدهای چرب اشباع، و به دلیل فواید احتمالی آنها برای سلامتی مطلوب تلقی می شود.
زیرا شواهدی وجود دارد که نشان می دهد MUFA رژیم غذایی غنی می تواند خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهد و ممکن است یک اثر پیشگیرانه در برابر تصلب شرایین داشته باشد.
مغز فندق همچنین حاوی اسیدهای آمینه ضروری مانند آرژنین، هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین و والین است که آرژنین و لوسین فراوان ترین آنها هستند.
اسیدهای آمینه غیر ضروری نیز در مغز فندق وجود دارد که اسید گلوتامیک/گلوتامین در بیشترین مقدار یافت می شود و پس از آن اسید آسپارتیک/آسپاراژین و آلانین قرار دارند. فندق همچنین حاوی ویتامین است.
ویتامین های محلول غالب ویتامین های B1، B2، B6، نیاسین، اسید اسکوربیک و اسید فولیک هستند.
عصاره های مختلف C. avellana، مانند برگ ها و میوه ها، و انواع مختلف، توانایی مهار رشد میکروارگانیسم های مختلف بیماری زا را نشان می دهد.
مصرف این میوهها، فراتر از سایر خواص بیولوژیکی مهم، میتواند باعث محافظت انسان در برابر عفونتها شود و کاربرد وسیع آنها در طب سنتی را توضیح دهد و پتانسیل بالای آنها را به عنوان منبع مواد فعال زیستی نشان دهد.
التهاب با شرایط چاقی همراه است و نقشی اساسی در شروع و پیشرفت بسیاری از بیماریهای مزمن دارد.
در میان چندین غذای مغذی، فندق به عنوان یک غذای ضد التهابی و کاهش چربی خون عالی در نظر گرفته می شود که دومین منبع غنی از اسیدهای چرب تک غیراشباع در میان آجیل ها و به دلیل غنی بودن از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات فنلی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.