از درست کردن چرم میوهها و خشک کردن میوهها و سبزیجات تازه برای نگهداری طولانیمدت، یا حتی ایجاد آب جوش بدون آب برای سفرهای کولهپشتی یا مواقع اضطراری، دهها روش برای استفاده از دستگاه آبگیری وجود دارد.
مانند بسیاری از لوازم آشپزخانه، تعدادی گزینه برای انتخاب وجود دارد. دو مورد هستند که بارها و بارها می بینیم.
اگر از بودجه آگاه هستید (???) احتمالا Nesco Snackmaster Pro بهترین گزینه شماست.
اگر آبگیری زیادی انجام میدهید، احتمالاً میتوانید هزینه یکی از دستگاههای آبگیری مدل Excalibur را جبران کنید، که مدتها موقعیت بهترین از بهترینها را در جامعه کمآبی دارد.
لواشک خانگی الوچه در سایز بندی های مختلفی تولید و به بازار عرضه می گردد.
چرم های میوه گرد شده و در یک توده چیده شده اند
چرم های میوه ای DIY
با استفاده از این تکنیک اولیه، می توانید هر تعداد ترکیب طعمی درست کنید! در اینجا ما سه طعم مورد علاقه چرم میوه ای خود را برای شروع به اشتراک می گذاریم.
نویسنده: ماجراجویی هاکس
4.74 از 50 رای
ذخیره نرخ پین چاپ
زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 6 ساعت زمان کل: 6 ساعت و 15 دقیقه
تجهیزات
آبگیری
لاینر سینی آبگیر
اسپاتول افست
عناصر
ریواس توت فرنگی
2 فنجان ریواس خرد شده و پخته*
3 فنجان توت فرنگی، خرد شده
¼ فنجان عسل
موز بلوبری چیا
2 فنجان زغال اخته
2 عدد موز رسیده کوچک، پوست کنده
¼ فنجان دانه چیا
5-10 خرما، بدون هسته
هلو تمشک
2 فنجان تمشک
3 عدد هلو، بدون هسته و مکعب
¼ فنجان عسل
حالت آشپزی
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
دستورالعمل ها
در صورت نیاز ساقه ها یا گودال ها را بشویید، پوست بگیرید و بردارید.
پوست میوه بسیار مغذی است بنابراین ما همیشه از پوست آن نیز استفاده می کنیم (به استثنای موز، آناناس، پرتقال و غیره).
تمام محصولات را با شیرین کننده دلخواه خود در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
* در صورت درست کردن واریسیون ریواس توت فرنگی: ریواس باید نرم شود پس بعد از خرد شدن در قابلمه را با آب به اندازه ای که روی آن ها را بپوشاند بریزید و روی متوسط بپزید تا نرم شوند، همه چیز را از قابلمه، آب و همه چیز را داخل پردازنده می ریزیم.
ما مواد مغذی را از دست نمی دهیم
مرحله اختیاری: ما متوجه شدهایم که اگر مخلوط را قبل از قرار دادن آن در آبگیری از قبل در یک قابلمه گرم کنید، زمان خشک شدن را تسریع میکند. فقط مخلوط مخلوط را در قابلمه بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی متوسط حرارت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
سینی ها را با کاغذ روغنی بچینید. روی سینی های کم آب پخش کنید. از آنجایی که کناره ها سریع خشک می شوند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.