در میان انواع روغن های موجود در بازار، روغن زیتون بیشترین مصرف را دارد و برای یک رژیم غذایی سالم توصیه می شود. با این حال، گزینه های کمتر محبوب نیز می توانند مزایای بزرگی را ارائه دهند، مانند روغن هسته انگور که خواص، فواید و کاربرد آن در آشپزخانه اکنون برای شما توضیح داده شده است.
خواص روغن هسته انگور
بر اساس مطالعهای که در سال 2009 منتشر شد، مشتقات هستههای انگور مانند همه روغنها حاوی 99.9 درصد چربی است که در میان آنها اسیدهای چرب غیراشباع غالب هستند که نسبت بیشتری از اسید لینولئیک (امگا 6) نسبت به اسید لینولنیک (امگا 3) دارد. این نسبت حتی زمانی که رقم انگور تغییر می کند.
در انتخاب بین شیره خرما یا شیره انگور باید گفت، به گفته دانشمندان برزیلی، این گیاه همچنین دارای پلی فنول هایی با اثر آنتی اکسیدانی، فیتواسترول ها، توکوفرول، کاروتنوئیدها و بسیاری دیگر از مواد شیمیایی گیاهی است که با اثر ضد التهابی در بدن مرتبط هستند. با این حال، بیشتر پلی فنول های آنتی اکسیدانی پس از فشار دادن دانه ها برای استخراج روغن در باقی مانده ها یافت می شود. در نهایت باید بگوییم که این روغن نه تنها یک روغن با خواص تغذیهای خوب است، بلکه دارای خواص ارگانولپتیکی نیز میباشد، زیرا در مورد روغن تصفیه شده طعمی خنثی دارد و در مورد روغن هسته انگور بکر بیشتر شبیه به شراب و میوه است. .
فواید روغن هسته انگور
روغن هسته انگور به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان ها می تواند فواید زیادی برای بدن انسان مانند مصرف عرق یونجه با شیره انگور داشته باشد: از کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از ورزش شدید یا بیماری گرفته تا دفاع بهتر با تقویت سیستم ایمنی. با این حال، در شرایط آزمایشگاهی نیز ثابت شده است که آنتیاکسیدانهای آن میتوانند تکثیر سلولهای سرطانی را کاهش دهند، چیزی که میتواند به پیشگیری و/یا کنترل سرطان همراه با عادات، درمانها یا منابع دیگر کمک کند.
از سوی دیگر، پلی فنول ها، که در میان آنها رسوراترول برجسته است، می توانند اثر ضد التهابی داشته باشند، همانطور که قبلاً اشاره کردیم و در نتیجه به سلامت متابولیک عمومی بهتر کمک می کنند. بنابراین، این روغن همچنین به عنوان یک غذای خوب برای تقویت عملکرد قلب و عروق و جلوگیری از آسیب شناسی های مرتبط دیده می شود. قدرت آنتی اکسیدانی آن حتی می تواند از اکسید شدن لیپیدها در خون جلوگیری کند و در نتیجه به جلوگیری از تصلب شرایین کمک کند، چیزی که بسیاری از روغن ها و مواد غذایی دیگر نیز با داشتن انواع مواد مغذی که علیه رادیکال های آزاد اکسیژن در بدن ما عمل می کنند به دست می آورند.
نحوه استفاده از روغن هسته انگور در آشپزی
اگرچه طعم روغن هسته انگور بکر برای بسیاری خوشایند نیست، اما واقعیت این است که بسیار شبیه شراب قرمز است، بنابراین، اگر مورد پسند شما باشد، روغن آن نیز خواهد بود. روغن هسته انگور تصفیه شده دارای طعمی خنثی است، اگرچه دارای مشخصات اسیدهای چرب مشابه با نسخه تصفیه نشده است، اما دارای مواد معدنی و پلی فنل های کمتری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.